Kérdése van? Hívjon minket! +36700002121

Memory Aloe Vera Classic párna
Memory Aloe Vera Classic párna
8 250 Ft

Memory Aloe Vera Classic párna

Memory Aloe Vera Classic párna
Memory Aloe Vera Classic párna
Memory Aloe Vera Classic párna
Memory Aloe Vera Classic párna
NATURTEX® Memory Aloe Vera Classic párna
Méret
50x30x10/7
Töltőanyag
100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Fedőanyag
100% poliészter jersey
Csomagolás
doboz
Moshatóság
Csak a huzat
Egészségpénztárral elszámolható
Nem
8 250 Ft
A vásárlás után járó pontok: 330 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az Aloe Vera memory párna kiválóan alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedő nyomást.  Megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. 

 

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab (memóriahab) az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták.

 

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

 

Azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének magas minőségű, ergonómiai kialakítású párnát vásárolni. Azoknak is ideális, akik oldalt és a hátukon szeretnek aludni, valamint kedvelik az alacsonyabb párnákat. Kiváló választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a memory világával.

 

A hozzá tartozó huzat aloe vera kikészítésű. A növény zselés leveleinek kivonata számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatásúak a bőrre.

 

Kizárólag a párna huzata mosható (40°C).

 

50x30x10/7cm

Adatok
Márka
NATURTEX
Trend
Naturtex LIVING
Speciális jellemző
Aloe Vera kikészítésű huzattal
Gyártói cikkszám
0107000014
Mosási adatok

Cikkszám
5998306351429