Kérdése van? Hívjon minket! +36700002121

Memory Bamboo párna
Memory Bamboo párna
18 830 Ft

Memory Bamboo párna

Memory Bamboo párna
Memory Bamboo párna
NATURTEX® Memory Bamboo párna
Méret
60x40x14
Szín
fehér
Töltőanyag
100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Fedőanyag
100% poliészter jersey bambusz szál beszövéssel
Csomagolás
doboz
Egészségpénztárral elszámolható
Nem
Szállítási idő (Munkanap)
3
18 830 Ft
Részletek

A termék kialakítása a hagyományos párnaformát idézi, ötvözve a modern ergonómiai igényekkel.

 

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab (memóriahab) az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták.

 

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

 

Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a természetes anyagok felhasználásával készült memory termékeket. Azoknak is jó választás, akik előnyben részesítik a magas, keményebb párnát.

 

A párna huzata természetes bambuszszálak beszövésével készül, mely selymes tapintású, hűs érzetet nyújt.  A bambusz magas nedvességfelvevő- és leadó képessége miatt kellemesen száraz alvást biztosít.

 

Csak a párna huzata mosható (40°C).

 

60x40x14cm

Adatok
Márka
NATURTEX
Trend
Naturtex LIVING
Speciális jellemző
Huzata bambusz szállal
EAN
5998306357537
Cikkszám
107000019