Kérdése van? Hívjon minket! +36700002121

Memory AirPlus párna
Memory AirPlus párna
14 180 Ft

Memory AirPlus párna

Memory AirPlus párna
Memory AirPlus párna
Memory AirPlus párna
Memory AirPlus párna
NATURTEX® Memory AirPlus párna
Méret
52x32x12
Szín
fehér
Töltőanyag
100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Fedőanyag
100% poliészter jersey
Csomagolás
doboz
Moshatóság
Csak a huzat
Egészségpénztárral elszámolható
Nem
14 180 Ft
A vásárlás után járó pontok: 567 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A termék oldalán található, NATURTEX® által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé. Az új formatervezéssel kialakított párna íve tökéletesen követi a nyak és a váll vonalát.

 

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab (memóriahab) az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták.

 

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

 

Ajánljuk a memory párnák kedvelőinek, akiknek a kényelmes, egészséges párnaforma mellett a termék légáteresztő képessége is fontos.

 

Kizárólag a párna huzata mosható (40°C).

 

52x32x12cm

Adatok
Márka
NATURTEX
Trend
Naturtex LIVING
Speciális jellemző
Két oldalán 3D AirMesh betéttel
Gyártói cikkszám
0107000015
Mosási adatok

Cikkszám
5998306351436