Keresés
Keresés a teljes kínálatban.
Vevőszolgálat
Termékek
Információk
Naturtex Aloe Vera memory párna
OEP számlára
Naturtex Aloe Vera memory párna | PaplanPlaza.hu
Gyártó
Állapot: Raktáron
Cikkszám: 51429
Fedőanyag: 100% poliészter Aloe Vera kikészítéssel
Töltet: viszkoelasztikus memóriahab
Méret: 50x30x10/7 cm
Szín: Fehér
Moshatóság: Nem mostható
Bruttó ár: 6.760 Ft
Naturtex Aloe Vera memory párna
Naturtex Aloe Vera memory párna
Naturtex Aloe Vera memory párna

Egészségpénztárnál elszámolható Aloe Vera memory párna.

Az Aloe Vera memory párna kiválóan alkalmazkodik a test vonalához és csökkenti az egyes testrészekre nehezedõ nyomást, megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. A hozzá tartozó huzat Aloe Vera-kikészítésû. E növény zselés leveleinek kivonata számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a bõrre.

Kedvezõ árfekvése miatt igen népszerû vásárlóink körében.

Azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének magas minõségû ergonómiai kialakítású párnát vásárolni, valamint azok számára ideális, akik oldalt és a hátukon szeretnek aludni, kedvelik a alacsonyabb párnákat.
Kiváló választás, ha valaki még csak ismerkedik a memory világával.

A memory szivacs – más néven viszkoelasztikus poliuretán hab – a 60-as években került a NASA által kifejlesztésre. Eredeti célja volt, hogy az amerikai ûrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az extrém körülmények között is. A 90-es években terjedt el szélesebb körben a technológia felhasználása már az egészségügyben és a háztartásokban is.

A memory szivacs sûrûsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékezõ memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy elõnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.
 

A termék  gyógyászati segédeszköznek minõsül így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

Ha szeretne élni ezzel a lehetõséggel kérjük a számlázási adatoknál adja meg a saját nevét, a tagkódját, valamint az egészségpénztára nevét , címét. Az általunk így kiállított számlával tudja elszámoltatni a termék árát az egészségpénztárral.

További ajánlataink