Keresés
Keresés a teljes kínálatban.
Vevőszolgálat
Termékek
Információk
Naturtex Memory 4 évszak párna
OEP számlára
Népszerű termék
Naturtex Memory 4 évszak párna | PaplanPlaza.hu
Gyártó
Állapot: Raktáron
Cikkszám: 62913
Fedőanyag: 100% poliészter
Töltet: viszkoelasztikus memóriahab + zseléréteg
Méret: 60x40x15 cm
Szín: Fehér
Bruttó ár: 15.980 Ft
Naturtex Memory 4 évszak párna
Naturtex Memory 4 évszak párna
Naturtex Memory 4 évszak párna

Egészségpénztárnál elszámolható 4 évszak memory párna.

A 4 évszak memory párna töltete alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedõ nyomást. Megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. A párna két oldala más és más évszakban használható. Az egyik fele, a hûsítõ TechnoGel réteg és SpendMesh huzatnak köszönhetõen a meleg nyári éjszakákra, míg a puha, meleg WarmDream huzat a hûvös õszi/téli éjszakákra tökéletes választás.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ´60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai ûrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékezõ hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sûrûsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy elõnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást. A párna a Naturtex Kft. memory kínálatának legújabb tagja. Azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a termék minden évszakban ideális választás legyen, továbbá azoknak a vásárlóknak, akik nyitottak az újdonságokra. Kiváló választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a memory világával. A párna huzata levehetõ, mosható.

A termék  gyógyászati segédeszköznek minõsül így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

Ha szeretne élni ezzel a lehetõséggel kérjük a számlázási adatoknál adja meg a saját nevét, a tagkódját, valamint az egészségpénztára nevét , címét. Az általunk így kiállított számlával tudja elszámoltatni a termék árát az egészségpénztárral.