Naturtex Memory hátpárna
Naturtex Memory hátpárna | PaplanPlaza.hu
Gyártó
Állapot: Rendelésre
Cikkszám: 51467
Fedőanyag: 100% microfiber
Töltet: viszkoelasztikus memóriahab
Szín: fehér
Bruttó ár: 6.200 Ft
Naturtex Memory hátpárna
Naturtex Memory hátpárna

Egészségpénztárnál elszámolható Memory hátpárna

Méret: 53x43x9,5 cm

A memóriahab töltet természetes szögben tartja a hátcsigolyákat, ezért kiválóan támasztja a hátat és a derekat.  A hátpárna segítségével külön odafigyelés nélkül őrizhető meg a megfelelő testtartás, így elkerülhető a vállak és a hát fájdalmáért felelős, görnyedt testhelyzet kialakulása.

A gumipánt segítségével a hátpárna könnyen rögzíthető bármilyen irodai székhez vagy az autó üléséhez.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ´60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

A hátpárna használata különösen ajánlott az ülőmunkát végzőknek, illetve a sok időt autóban töltőknek.

Ha szeretné elszámoltatni az egészégpénztárával kérjük a számlázási adatoknál adja meg a saját nevét, a tagkódját, valamint az egészségpénztára nevét , címét. Az általunk így kiállított számlával tudja elszámoltatni a termék árát az egészségpénztárral.