Keresés
Keresés a teljes kínálatban.
Vevőszolgálat
Termékek
Információk
Naturtex Memory bambuszos párna
OEP számlára
Népszerű termék
Naturtex Memory bambuszos párna | PaplanPlaza.hu
Gyártó
Állapot: Raktáron
Cikkszám: 57537
Fedőanyag: 30% bambusz 70% microfiber
Töltet: viszkoelasztikus memóriahab
Méret: 60x40x14 cm
Szín: Mintás
Moshatóság: Nem mostható
Bruttó ár: 11.420 Ft
Naturtex Memory bambuszos párna
Naturtex Memory bambuszos párna
Naturtex Memory bambuszos párna

Egészségpénztárnál elszámolható Memory bambusz párna.

A párna huzata természetes bambuszszálak beszövésével készül. A termék kialakítása a hagyományos párnaformát idézi, ötvözve a modern ergonómiai igényekkel.

Mérete: 40x60x14cm 

A bambusz szálakat tartalmazó huzat selymes tapintású, hûs érzetet kelt.  A bambusz magas nedvességfelvevõ és -leadó képessége miatt kellemesen száraz alvást biztosít.
Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a természetes anyagok felhasználásával készült memory termékeket, illetve a magas, keményebb párnát használóknak.
Ajándéknak is kitûnõ választás!
A memory szivacs – más néven viszkoelasztikus poliuretán hab – a 60-as években került a NASA által kifejlesztésre. Eredeti célja volt, hogy az amerikai ûrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az extrém körülmények között is. A 90-es években terjedt el szélesebb körben a technológia felhasználása már az egészségügyben és a háztartásokban is.
A memory szivacs sûrûsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékezõ memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy elõnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.

A termék  gyógyászati segédeszköznek minõsül így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

Ha szeretne élni ezzel a lehetõséggel kérjük a számlázási adatoknál adja meg a saját nevét, a tagkódját, valamint az egészségpénztára nevét , címét. Az általunk így kiállított számlával tudja elszámoltatni a termék árát az egészségpénztárral.