Kérdése van? Hívjon minket! +36700002121

Szűrés
Ár (Ft)
2 480 Ft - 15 980 Ft
Méret
Töltőanyag
Töltősúly
Egészségpénztárral elszámolható

MŰSZÁL TÖLTET

39termék 139

A műszál töltetű párnák egyre népszerűbbek manapság, és jó okkal: a műszál egy kiváló anyag, amely számos előnnyel rendelkezik. A műszál párna könnyű, lágy és puhább, mint például a hagyományos tollpárnák. A modern gyártási technológiának köszönhetően a mai műszálas, poliészter töltetű párnákat már nem úgy kell elképzelni, mint régen, amikor inkább voltak újdonságok, mint kényelmesek. A manapság gyártott műszálas párnák már képesek azt a finomságot és hatást elérni, mint a valódi pehely. Emellett a műszál anyag könnyen tisztítható és mosható, így hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a hagyományos tollpárnák.

A műszálas párnák előnyei

A műszál töltetű párnák különböző méretben és keménységben kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő párnát. Az egyik legnagyobb előnye a műszál töltetű párnáknak az áruk, sokkal olcsóbbak, mint a tollpárnák, miközben ugyanolyan kényelmesek és jól alátámasztják a fejet és a nyakat.

A műszál anyag könnyű és légáteresztő, így a párnák nem válnak túl meleggé az éjszaka folyamán. Az ilyen típusú párnák a legjobb választás azok számára, akik érzékenyek a poratkákra, hiszen a műszál anyagában nincsenek olyan anyagok, amelyek vonzzák a poratkákat és más allergén anyagokat. Emellett többféle különleges kezeléssel készült termékcsalád is elérhető.

Milyen anyagokból lehet a műszál?

A műszál töltet lehet poliészter, polipropilén, nylon vagy egyéb szintetikus anyag. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a műszál töltet tartóssága és minősége eltérő lehet, attól függően, hogy milyen minőségű anyagokból készül, és milyen sűrűségű a töltet. A poliészter nagyon tartós és könnyen is mosható, ezért ez a leggyakoribb anyag, amelyet a műszál töltetként használnak. Az ágynemű sűrű szála szorosabb kötést eredményez, ami megakadályozza a töltet kiszökését és a foltokat.

A műszál töltetű párna nemcsak gyorsabban szárad, hanem a szárazon tartása is sokkal könnyebb, így csökkenthető a penészesedés kockázata. A műszál párna könnyen mosható és gyorsan szárad, így időt és energiát takaríthatunk meg a tisztítás során. A műszál töltet rendkívül tartós és ellenáll a kopásnak és a deformációnak, így hosszú távon megtartja alakját és puhaságát.