Keresés
Keresés a teljes kínálatban.
Vevőszolgálat
Termékek
Információk
Naturtex Viral Stop kispárna
Akció
Újdonság
Naturtex Viral Stop kispárna | PaplanPlaza.hu
Gyártó
Állapot: Raktáron
Cikkszám: 77061
Fedőanyag: 100% poliészter-microfiber Viral Stop kezeléssel
Töltet: 100% poliészter
Méret: 40x50 cm
Töltősúly: 300 g
Szín: Fehér
Moshatóság: 40°C
Kapcsolódó kategóriák:
Eredeti ár: 3.320 Ft
Akciós ár: 2.990 Ft
Naturtex Viral Stop kispárna
Naturtex Viral Stop kispárna
Naturtex Viral Stop kispárna
Naturtex Viral Stop kispárna
Naturtex Viral Stop kispárna

Próbálja ki a Naturtex legújabb termékét! Időtálló, kiváló minőségű, mosható kispárna, a legújabb fejlesztések felhasználásával, különleges kikészítéssel.

A VIRAL STOP technológia hatékonyan veszi fel a küzdelmet a COVID-19 elleni védekezésben, melyet a SARS-CoV-2 európai törzsén teszteltek, így semlegesítve a SARS-CoV-2 fertőzőképességét. A kezelés során a textíliákban 99,99%-kal csökken a vírusok száma két órán belül. Könnyen kezelhető, 40 C°-on mosható.

HOGYAN MŰKÖDIK A VIRAL STOP™?

A VIRAL STOP™ technológia a cink-pirithion (ZnP) és a cink-oxid (ZnO) vírusellenes tulajdonságait használja fel sok más aktív összetevő között, amelyek hatékonynak bizonyultak a vírusok, többek között a koronavírus ellen is. Működése során megsemmisíti a vírusok membránját, és blokkolja azok replikációs (többszöröző) rendszereit. A VIRAL STOP™ aktív gátat képez a kórokozókkal szemben is. Az ISO 20743 és az ISO 13629-2 szabványoknak megfelelően számos baktérium és gombák esetében hatásos: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Aspergillus niger.