Keresés
Keresés a teljes kínálatban.
Vevőszolgálat
Termékek
Információk
Naturtex Viral Stop paplan
Akció
Újdonság
Naturtex Viral Stop paplan | PaplanPlaza.hu
Gyártó
Állapot: Raktáron
Cikkszám: 77054
Fedőanyag: 100% poliészter-microfiber Viral Stop kezeléssel
Töltet: 100% poliészter
Méret: 140x200 cm
Töltősúly: 800 g
Szín: Fehér
Moshatóság: 40°C
Eredeti ár: 10.200 Ft
Akciós ár: 9.180 Ft
Naturtex Viral Stop paplan
Naturtex Viral Stop paplan
Naturtex Viral Stop paplan
Naturtex Viral Stop paplan
Naturtex Viral Stop paplan

Próbálja ki a Naturtex legújabb termékét! Közepesen meleg, könnyű, puha paplan a legújabb fejlesztések felhasználásával, különleges kikészítéssel.

A VIRAL STOP technológia hatékonyan veszi fel a küzdelmet a COVID-19 elleni védekezésben, melyet a SARS-CoV-2 európai törzsén teszteltek, így semlegesítve a SARS-CoV-2 fertőzőképességét. A kezelés során a textíliákban 99,99%-kal csökken a vírusok száma két órán belül. Könnyen kezelhető, 40 C°-on mosható.

HOGYAN MŰKÖDIK A VIRAL STOP™?

A VIRAL STOP™ technológia a cink-pirithion (ZnP) és a cink-oxid (ZnO) vírusellenes tulajdonságait használja fel sok más aktív összetevő között, amelyek hatékonynak bizonyultak a vírusok, többek között a koronavírus ellen is. Működése során megsemmisíti a vírusok membránját, és blokkolja azok replikációs (többszöröző) rendszereit. A VIRAL STOP™ aktív gátat képez a kórokozókkal szemben is. Az ISO 20743 és az ISO 13629-2 szabványoknak megfelelően számos baktérium és gombák esetében hatásos: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Aspergillus niger.