Keresés
Keresés a teljes kínálatban.
Vevőszolgálat
Termékek
Információk
Naturtex 7 zónás memory fedőmatrac
Naturtex 7 zónás memory fedőmatrac | PaplanPlaza.hu
Gyártó
Állapot: Raktáron
Cikkszám: 71984
Fedőanyag: 100% aloe vera kikészítésû microfiber
Méret: 90x200 cm
Szín: .
Moshatóság: 40°C
Bruttó ár: 22.260 Ft
Naturtex 7 zónás memory fedőmatrac
Naturtex 7 zónás memory fedőmatrac

7 zónás Naturtex memory matracvédõ

A zónás matracok különleges felületi kialakítással készülnek. Az ergonómiai zónák meghatározott elrendezésben kerülnek kialakításra a matrac belsejében. Az ergonómiai zónák feladata, a test egyenletes alátámasztása.

A matracban található 7 ergonómiai zóna annyit jelent, hogy a matrac kereszt irányban különbözõ keménységû részekre van felosztva. így a test változó formáját pontosabban tudja követni . A 3,8 cm vastagságú memória hab mindig megõrzi a formáját , követi a test vonalait, tökéletes alátámasztást nyújt a gerinc számára.

A naturtex memory fedõmatrac minden egyes zónája a test különbözõ területeit célozza meg, megfelelõ mértékben biztosítva ezzel a tökéletes alátámasztást. Megújítja és komfortosabbá teszi a meglevõ matracot.
A Naturtex Air Plus rendszer biztosítja az optimális szellõzést, és az Aloe Vera kivonattal kezelt fedõanyag pedig bõrvédõ, bõrápoló és nedvességpótló hatású.

A matrachuzat cipzár segítségével könnyen levehetõ, 40 fokon tisztítható.

Sûrûség 40 kg/m3 Keménység 15-20 ILD: Indentation Load Deflection( bemetszés-súly-behajlás) Magasság: 3,8cm Méret: 90x200x3,8

A termék  gyógyászati segédeszköznek minõsül így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

Ha szeretne élni ezzel a lehetõséggel kérjük a számlázási adatoknál adja meg a saját nevét, a tagkódját, valamint az egészségpénztára nevét , címét. Az általunk így kiállított számlával tudja elszámoltatni a termék árát az egészségpénztárral.