PaplanPlaza.hu
Szolgáltatások

Házhozszállítás

A házhozszállítás 14.990 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!!

A 14.990 Ft alatti rendelések esetén 1.390 Ft szállítási díjat számolunk fel!!

A megrendeléseket az alábbi idõpontok szerint teljesítjük:

hétfõ 14:00 – szerda 14:00-ig leadott megrendelések hétfõn
szerda 14:00 – csütörtök 14:00-ig leadott megrendelések kedden
csütörtök 14:00 – hétfõ 14:00-ig leadott megrendelések csütörtökön kerülnek kiszállításra. 

Ezek az idõpontok változhatnak ha a rendelt termék nincs raktárkészleten. Ez  esetben a gyár legyártja a rendelt terméket. Az üzem szabad kapacitásától függõen elõfordulhat, hogy ez  több napot vesz igénybe. Errõl Vevõszolgálatunk munkatársa tájékoztatja Önt.

Az áruk kézbesítése munkanapokon, napközben történik. Amennyiben speciális igénye van a kiszállítással kapcsolatban, kérjük, megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezze! Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy szükség esetén elérhessük!

A webáruházunkban vásárolt termékeket a GLS Hungary Kft csomagküldõ szolgálatával szállítjuk otthonába. A csomagfelvételt követõen a megrendelésben megadott e-mailcímre, telefonszámra üzenet érkezik a kiszállítás várható idejérõl, csomagszámról, nyomkövetési lehetõségrõl. 

Az általunk közölt árak minden esetben bruttó árak, azaz tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az egyéb felmerülõ illetékeket.

Kapcsolódó jogszabályok:
http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/jogszabaly/jogszab.html

 

Online rendelés

A weboldalon a virtuális kosár tartalmának, azaz az abba helyezett termék(ek) kiválasztásának véglegesítését követõen a Vásárló fizetési módot választ, mely  után az átutalás indítása illetve a bankkártyás fizetési módozatnak megfelelõ lépések az érvényben lévõ adatvédelmi törvények és szabályozások betartása mellett már nem a webáruházunk felületén, hanem a vevõ saját banki felületén végzik.

A bank minden esteben a weboldalon található  vételárat vonja le,a banki tranzakció költségeire nincs ráhatásunk, rálátásunk.

Vásárlóink pénzügyi adatai nem kerülnek hozzánk, mert a bank és a weboldalunk közötti internetes kapcsolat csak és kizárólag a weboldalunkról a banki kezdõ oldalra történõ átlépést teszi lehetõvé. Innentõl biztonságos kapcsolaton keresztül kommunikál a bank az ügyféllel, melynek sikerességérõl webáruházunk a banktól elektronikus értesítést kap. Mi ezen információ birtokában lépünk kapcsolatba Önnel a szállítás részletei kapcsán.