Szállítási információk

A házhozszállítás 14.999 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!!

A 15.000 Ft alatti rendelések esetén 1.390 Ft szállítási díjat számolunk fel!!

A megrendeléseket az alábbi idõpontok szerint teljesítjük:

hétfõ 14:00 – szerda 14:00-ig leadott megrendelések hétfõn 
szerda 14:00 – csütörtök 14:00-ig leadott megrendelések kedden
csütörtök 14:00 – hétfõ 14:00-ig leadott megrendelések csütörtökön kerülnek kiszállításra. 

Ezek az idõpontok változhatnak ha a rendelt termék nincs raktárkészleten. Ez  esetben a gyár legyártja a rendelt terméket. Az üzem szabad kapacitásától függõen elõfordulhat, hogy ez  több napot vesz igénybe. Errõl Vevõszolgálatunk munkatársa tájékoztatja Önt.

Az áruk kézbesítése munkanapokon, napközben történik. Amennyiben speciális igénye van a kiszállítással kapcsolatban, kérjük, megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezze! Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy szükség esetén elérhessük!

A webáruházunkban vásárolt termékeket a GLS Hungary Kft csomagküldõ szolgálatával szállítjuk otthonába. A csomagfelvételt követõen a megrendelésben megadott e-mailcímre, telefonszámra üzenet érkezik a kiszállítás várható idejérõl, csomagszámról, nyomkövetési lehetõségrõl. 

Ha a csomag nem kerül átvételre a GLS  visszaszállítja azt a raktárunkba. Újra küldés esetén 1.390 Ft szállítási díjat számolunk fel. 

Az általunk közölt árak minden esetben bruttó árak, azaz tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az egyéb felmerülõ illetékeket.