Keresés
Keresés a teljes kínálatban.
Vevőszolgálat
Termékek
Információk
Árgarancia

Pénz - visszafizetési garancia

A Paplanpláza csapata megérti, hogy fenntartással rendel meg online egy olyan terméket ami meghatározó eleme lesz hálószobájának, mind használati, mind esztétikai szempontból. Nyilván Önben is megvan az igény arra, hogy megnézzen, megérintsen egy olyan terméket, amivel nap mint nap együtt fog élni.

Ezért 14 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden nálunk vásárolt termékre, ami azt jelenti, hogy Önnek lehetõsége van a megrendelt terméket otthonában megnézni, és amennyiben az nem felel meg az elõzetes elképzeléseinek, vagy elvárásainak, 14 napon belül díjmentesen kicseréljük, vagy a teljes vételárat megtérítjük. Fontos tudnivaló, hogy higiéniai okok miatt csak akkor van erre lehetõség ha a termék nem került használatba.  Használt terméket nem áll módukban cserélni, vagy visszavásárolni.

A pénz-visszafizetési garancia részletes feltételeirõl a jogi nyilatkozatban tájékozódhat.

 

A www.paplanplaza.hu kizárólag eredeti, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén, számla ellenében tudja a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérülésébõl, illetve a számla hiányából eredõ költségek a vásárlót terhelik. A vásárló viseli a termék visszaszolgáltatásából eredõ költségeket (így az újbóli szállítás díját). A www.paplanplaza.hu követelheti a termék nem rendeltetésszerû használatából eredõ kárának megtérítését.