PaplanPlaza.hu
Keresés
Keresés a teljes kínálatban.
Vevőszolgálat
Termékek
Információk

Kiszállítással kapcsolatos információk

A GLS Hungary Kft érintésmentes szállítással kézbesíti a megrendelt termékeket, amíg szükség lesz rá, illetve a kialakult helyzet megkívánja. Bármilyen változást a kiszállítással kapcsolatban azonnal jelezni fogunk, addig is az oldalunk zavartalanul üzemel, most ingyenes kiszállítással. A rendelések feldolgozása és a szállítás folyamatos, az eddig megszokott rendszer szerint dolgozunk. 

A szállítási idő 4-5 munkanap.

Minimális rendelési összeg: 5000 Ft

 

 

A jó paplan és párna az egészség záloga

Van, aki az oldalán, van, aki a hátán, és olyan is akad, aki a kedvesével összebújva szeret aludni. A paplanplaza.hu-nál tudjuk, hogy mindenkinek mások az igényei, ezért párna és paplan kínálatunkat is igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb és legegészségesebb megoldást. Az éjszakánként fagyoskodóknak például meleg toll töltésû paplannal kedveskedünk, a nyakfájósak számára memory párnát ajánlunk, azok pedig, akik együtt töltik az éjszakát, segítségünkkel dupla paplan alatt bújhatnak össze.

Ágynemű – majdnem fehérnemű.

Ki ne szeretné az érzést, amikor végre friss ágyneműben hajthatja álomra a fejét? Az ágyneműhuzat éppen olyan közeli érintkezésben van a testünkkel, mint a sokszor csak „második bőr”-ként emlegetett fehérnemű. Áruházunkban pamut-szatén és krepp ágynemûhuzatok széles választékát kínáljuk – így biztosan mindenki talál majd olyat, amelynek érintését egész éjszaka élvezheti. Ha bizonytalan a választásban, keresse vevőszolgálatunkat, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

 

Paplanplaza.hu ágynemű áruház

A magyar Naturtex Kft több, mint 30 éves tapasztalattal készíti kiváló minõségû termékeit, melyek a világ 42 országában ismert és elismert minõséget képviselnek. Termékeik immár 7 alkalommal nyerték el a Superbrands nagydíjat, 2014-ben már a Magyarbrands díjat is! 

A paplanplaza.hu Magyarország egyik legnagyobb ágynemű webáruháza. 

Tudjuk, hogy egy átlagos felnőtt ideális esetben 7-9 órát tölt naponta az ágyban, így a paplan, párna, lepedő azok közé a tárgyak közé tartozik, amelyeket a leggyakrabban használunk életünk során. Éppen ezért áruházunkban kizárólag minőségi, magyar gyártmányú ágyneműt forgalmazunk – mert küldetésünknek tartjuk, hogy vevőinknek zavartalan és egészséges pihenést biztosítsunk. A termékeket közvetlenül a gyárból küldjük, rövid szállítási határidővel. 

Kiemelt termékek