Kérdése van? Hívjon minket! +36700002121

Szűrés
Ár (Ft)
5 760 Ft - 32 440 Ft
Méret
Töltőanyag
Töltősúly
Egészségpénztárral elszámolható

Vegan Down

A töltet egy olyan rugalmas poliészter szál, amely a pehely tulajdonságait nagy mértékben hordozza, ezáltal magas hőtartó- és légáteresztő képességgel rendelkezik. Könnyen mosható és tisztítható. A magas minőségű pamut-szatén fedőanyag eleganciát, a töltet pedig rendkívül kellemes és komfortos érzést biztosít.

A Vegan termékeink mindegyike speciális beszerzési és gyártási körülmények között készül, a paplanok, párnák és azok csomagolóanyagai mindegyikére igaz, hogy:

  • Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, állati eredetű színezéket, állatoktól származó viaszt, méhviaszt, állati eredetű szénnel fehérített összetevőket.
  • Nem tartalmaz olyan anyagot, amelyet állati eredetű anyagokkal tisztítottak.
  • Nem tartalmaz semmilyen olyan összetevőt, melynek gyártása, kinyerése vagy feldolgozása során az alábbi összetevők valamelyike felhasználásra került: hús, hal, tojás, tej, méz, szőrme, bőráru, selyem.

A szintetikus pehely egyre népszerűbb mesterséges alternatívája a valódi pehelynek. A szintetikus töltet poliészter szálakból áll, melynek anyagszerkezete hasonlít a libapehelyhez, és a természetes töltethez hasonló minőséget nyújt. A műpehely ötvözi a természetes pehely és a szintetikus anyag tulajdonságait, könnyen kezelhető, a bélés nem tömörül össze, és ha nedvesség éri, gyorsan meg tud száradni, hatékonyan vezeti el a nedvességet. Higiénikus, hiszen a mikroszálak megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, illetve moshatósága miatt allergiások számára is megfelelő választás.

A Vegandown termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik szeretnék élvezni a pehely luxusát. A magas minőségű, selymes fényű pamut-szatén fedőanyag eleganciát, a töltet pedig rendkívül kellemes és komfortos érzést biztosít, így az alvás kényelmi foka hasonló a pehely töltetű ágyneműkéhez.


3termék 13

Manapság egyre inkább közkedvelt téma a környezetvédelem, hiszen erőforrásaink végesek. Földünk, embertársaink, a növények és az állatok védelme központi szerepet tölt be napjainkban, ezáltal egyre több a vegán termék. A vegán életmódnak számos jótékony hatása van, amellyel nem csak saját egészségünkért tehetünk, hanem a környezetvédelemben is aktív szerepet vállalhatunk, valamint az állatok védelmében is kiállhatunk.

Legyél Te is környezettudatos, vásárolj vegán terméket, kezdve a Vegan Down kispárnával vagy a Vegan Down nagypárnával, illetve kiegészítésként a Vegan Down paplannal!

Óvjuk együtt Földünket a Vegan Down termékeivel!

 

Mik is azok a Vegan Down termékek?

Vegan termékeink mindegyike speciális beszerzési és gyártási körülmények között készül, a paplanok, párnák és azok csomagolóanyagai nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű anyagot, állati eredetű színezéket, sem állatokról származó viaszt. Továbbá nem tartalmaznak állati eredetű anyagokkal tisztított anyagokat sem és semmilyen összetevőt, amelynek gyártása, kinyerése vagy feldolgozása során hús, hal, tojás, tej, méz, szőrme, bőráru vagy selyem felhasználásra került volna.

Miért előnyösek a Vegan Down termékeink?

A Vegan Down kispárna, Vegan Down nagypárna és Vegan Down paplan töltete egy olyan rugalmas poliészter szál, amely a pehely tulajdonságait nagy mértékben hordozza, ezáltal magas hőtartó- és légáteresztő képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően könnyen mosható, tisztítható és kezelhető.
Ezen felül a magas minőségű pamut-szatén fedőanyag eleganciát, a töltet pedig rendkívül kellemes és komfortos érzést biztosít felhasználójának.

Vegan Down párnák és paplanok töltete

A szintetikus pehely egyre népszerűbb mesterséges alternatívája a valódi pehelynek. A szintetikus töltet poliészter szálakból áll, amelynek anyagszerkezete hasonlít a libapehelyhez, és a természetes töltethez hasonló minőséget nyújt. A műpehely ötvözi a természetes pehely és a szintetikus anyag tulajdonságait, könnyen kezelhető, a bélés nem tömörül össze, valamint, ha nedvesség éri, gyorsan megszárad, hatékonyan vezeti el a nedvességet. Higiénikus, hiszen a mikroszálak megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, illetve moshatósága miatt allergiások számára is megfelelő választás.

Kiknek ajánljuk?

A Vegan Down termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik szerepet szeretnének vállalni a környezet és állatvédelemben és közben szeretnék élvezni a pehelynek köszönhető luxust. A magas minőségű, selyemfényű pamut-szatén fedőanyag eleganciát, a töltet pedig rendkívül kellemes és komfortos érzést biztosít, így az alvás kényelmi foka felér a pehely töltetű ágynemű kényelmével. Ezenkívül allergiásoknak is kifejezetten tökéletes választás!