Kérdése van? Hívjon minket! +36700002121

Memory Levendula párna
Memory Levendula párna
11 680 Ft

Memory Levendula párna

A Levendula memory párna kiválóan alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedő nyomást.
Méret
40x60x10 cm
Szín
Mintás
Töltőanyag
100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Fedőanyag
100% poliészter levendula illattal
Moshatóság
Csak a huzat
Egészségpénztárral elszámolható
Nem
11 680 Ft
A vásárlás után járó pontok: 467 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
A Levendula memóriahabos párna tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalaihoz, csökkentve az egyes testrészekre nehezedő nyomást. Támogatja a gerincet és rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. A hozzá tartozó huzat enyhe levendula illatú.

A memóriaszivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a NASA tudósai fejlesztették ki az 1960-as években. Eredeti célja az volt, hogy extrém körülmények között is optimális testtartást és súlyelosztást biztosítson az amerikai űrhajók üléseiben. Az úgynevezett memóriahab az 1990-es években terjedt el jobban, amikor már az egészségügyben és a háztartásokban is alkalmazták. A memóriahab sűrűsége lényegesen nagyobb, mint a hagyományos szivacsoké, így a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben megtámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmat és felgyorsítja az izmok regenerálódását.

Azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének minőségi memóriahab párnát vásárolni. Ideális azoknak is, akik szeretnek oldalt és háton aludni, valamint azoknak, akik az alacsonyabb párnákat kedvelik.

Kiváló választás akkor is, ha valaki csak ismerkedni kezd a memóriahabos párnák világával.

Csak a párnahuzat mosható!
Adatok
Márka
NATURTEX
Speciális jellemző
Levendula illat
Gyártói cikkszám
0107000065
Mosási adatok

Cikkszám
5998306380009