Kérdése van? Hívjon minket! +36700002121

Szűrés
Ár (Ft)
3 750 Ft - 12 500 Ft
Méret
Egészségpénztárral elszámolható

LEPEDŐK

46termék 140
46termék 140

Az ágyneműhuzatok mellett a lepedők is fontos részét képezik az ágynemű készletnek. Egy jó minőségű lepedő kényelmes és puha érzést biztosít az alváshoz, és hozzájárul a jó alvási élményhez. Az ágynemű készlet részeként a lepedők különböző méretekben és anyagokból készülnek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A fehér és fekete lepedők a legnépszerűbbek. A fehér lepedők elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöznek az ágyaknak, míg a fekete lepedők modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek a szobáknak és tökéletesen illeszkednek bármilyen hálószobai stílushoz. Emellett a fekete színű lepedők előnye, hogy kevésbé látszódnak az esetleges foltok vagy elszíneződések, így hosszabb ideig megőrzik esztétikus kinézetüket.

Mindkét szín remek választás lehet azok számára, akik a minimalista, letisztult megjelenést kedvelik.

Gumis lepedők előnye

A gumis lepedők a praktikum és a kényelem jegyében készülnek, és tökéletesen illeszkednek az akár 25 cm magasságúmatracra, így nem csúszkálnak el az éjszaka folyamán. Ezen kívül az ágyazás is egyszerűbb és gyorsabb folyamat lesz, mivel nem kell a lepedőt folyamatosan visszarendezni. A 70x140 méretű gumis lepedők kifejezetten ajánlottak a gyermekágyakhoz, hiszen könnyen felhelyezhetők, és biztosítják a kényelmes és biztonságos alvást a kicsiknek.

Milyen anyagú lepedők vannak?

Az ágyneműhuzatokhoz hasonlóan a lepedők is készülhetnek különböző anyagokból. A pamut jersey a legnépszerűbb anyag a lepedők készítésénél, mivel rendkívül kényelmes, légáteresztő és puha anyag, amely hozzájárul a nyugodt és kényelmes alváshoz. A pamut anyag hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így allergiások is biztonsággal használhatják. Hosszú távon megőrzi minőségét, nem bolyhosodik.

Azonban léteznek olyan lepedők is, amelyeket selyemből vagy szaténból készítenek. A pamut-szatén lepedők különösen népszerűek, mivel rendkívül puhák és simák, és az éjszakai alvás után friss és pihentető érzést biztosítanak.

Fontos megjegyezni, hogy a lepedők különböző méretekben kaphatók, és fontos, hogy az ágyhoz megfelelő méretet válasszuk. A túl kicsi vagy túl nagy lepedő nemcsak kellemetlen lehet az alvás során, de csúszkálhat is az ágyban, és akadályozhatja a jó alvást.